Welkom op de website van de W.G.B.
Ook de Waarschootse Gemeentebelangen hebben de weg gevonden naar de informatiesnelweg. Op deze weblog vind je artikels over hetgeen er reilt en zeilt in Waarschoot. Zelf kunt u ook reageren op de artikels.


Okt
06
    
14 oktober
Gepost door Koenraad Geerard op 06-10-2012

Die dag gaan we allen onze stem uitbrengen om te bepalen wie wij geschikt vinden om de volgende zes jaar onze gemeente te leiden, en onze samenleving vorm te geven. De democratie in werking.
Het WGB/N-VA kartel is bereid deze taak op zich te nemen, en is ten volle bewust van de verantwoorde- lijkheden die zich daar bij stellen.
WGB/N-VA presenteerde zich de afgelopen weken in hun folders als een partij waarbij het inhoudelijke boven het populaire staat. Een goed gevuld programma op maat gesneden van de noden en wensen van onze ge- meenschap. Om dit programma samen te stellen hebben we gebruik kunnen maken van de grote bestuurser- varing die wij met onze beide schepenen Ellen en Walter in huis hebben. Mensen die de afgelopen jaren zeer hard hebben gewerkt om de reeds lang aanslepende maar zeer belangrijke dossiers eindelijk rond te krijgen. We zien nu hoe mooi onze dorpskern gaat worden. We hebben een jeugdbeleid om naar op te kijken en als milieubewust en natuurvriendelijk dorp staan we aan de top! Het enorme belang van inzet en ervaring in deze bevoegdheden kan en mag niet onderschat worden. Dit alles gaat om jullie dagdagelijkse leven.
Het WGB/N-VA kartel is van plan met dit programma dit dagdagelijkse leven nog beter, mooier en bovenal gemakkelijker te maken.
Door het vormen van een kartel met WGB en N-VA is er nu een nieuw gegeven ontstaan; een samensmelting van twee visies. evenwicht uit de creatieve kracht van de wil om te groeien als dorp.
Het WGB/N-VA kartel is onstaan uit de democratische vrijheid tot samenwerking. Door dat WGB is samen gegaan met onze N-VA vrienden, hebben we nu ook een stem in Brussel.
Ik krijg kippenvel als ik de mogelijkheden zie.
Beste mede-Waarschootenaren deze visie, deze toekomst is nu!
Mag ik met deze gedachte op 14 oktober dan om jullie stem vragen. WGB/N-VA lijst 8

Koenraad Geerard voorzitter WGB
7de plaats op de kartellijst WGB /N-VA

Plaats een reactie
Naam: 
Email: 
URL: 
Reactie: