Welkom op de website van de W.G.B.
Ook de Waarschootse Gemeentebelangen hebben de weg gevonden naar de informatiesnelweg. Op deze weblog vind je artikels over hetgeen er reilt en zeilt in Waarschoot. Zelf kunt u ook reageren op de artikels.


Mei
19
    
Speelplezier
Gepost door admin op 19-05-2007

Vorig jaar hebben de speelpleintjes van de Akker- en Berkenstraat in Waarschoot een grote verandering ondergaan. Zij hebben een volledig nieuw karakter gekregen met wandelpaden, rustplekjes, een basket-, skate, volleybal- en voetbalterrein en een heleboel nieuwe speeltoestellen. Met het mooie weer van de voorbije weken, heeft de vernieuwing zijn nut al bewezen. De speelpleinen worden door de kinderen uit Waarschoot met open armen verwelkomd!

Enkele buurtbewoners hebben zich bereid verklaard een oogje in het zeil te houden en suggesties ivm de pleintjes of vandalisme te melden aan het gemeentebestuur. Hun vraag naar netten voor de voetbaldoelen zal reeds gevolgd worden. Hierbij willen we hen reeds danken voor hun inzet en betrokkenheid!

Deze speelpleintjes worden ter plekke officieel geopend op zaterdag 2 juni om 14u. Alle buurtbewoners zullen de komende week een uitnodiging ontvangen, samen met de kindergemeenteraad, de jeugdraad, de gemeenteraadsleden en de vele medewerkers, waaronder het personeel van de jeugddienst en de dienst gemeentewerken, die dit initiatief mee tot stand hebben gebracht.

De door vandalisme vernielde speelpleinen zijn opnieuw leuke, kleurrijke plaatsen geworden waar kinderen en volwasseenen op een prettige manier zich ten volle kunnen uitleven in Waarschoot.

Uw jeugdschepen,

Ellen Coppens

Plaats een reactie
Naam: 
Email: 
URL: 
Reactie: