Welkom op de website van de W.G.B.
Ook de Waarschootse Gemeentebelangen hebben de weg gevonden naar de informatiesnelweg. Op deze weblog vind je artikels over hetgeen er reilt en zeilt in Waarschoot. Zelf kunt u ook reageren op de artikels.


Over ons

De W.G.B., Waarschootse Gemeentebelangen, is een onafhankelijke politieke partij uit Waarschoot. Momenteel heeft de WGB 2 schepenen in het Waarschootse schepencollege: Walter De Muynck en Ellen Coppens. Walter De Muynck is schepen van openbare werken, Mobiliteit, Verkeersveiligheid, Bibliotheek en Academie, Feestelijkheden en Patrimonium. Ellen Coppens is schepen van Jeugd, Gezondheid, Ontwikkelingssamenwerking, Leefmilie, Riolering en Afvalbeleid. De WGB gaat nu samen met N-VA als kartel naar de verkiezingen. Dit zijn de kandidaten.
Jurgen Antheunis, Frederick De Groote, Walter De Munck, Ellen Coppens, Bert De Craene Hilde de Langhe, Sylvie De Jaeger, Eline Bultinck, An De Smet, Peter Martens, Frederiek Nuyt, Marc Van Acker, Annelies van De Genachte, Magda Van Acker, Gunter Lippens, Sarina Van Landeghem, Mieke Verhamme, Theo Goethals, Koenraad Geerard

kandidaten wgb/n-va

WGB is steeds op zoek naar geinteresseerden om zich te engageren voor Waarschoot samen met de WGB.